5 reacties

  1. Ik had ooit n dCS geïntrigeerde cd speler de pi8, pracht van n speler. Toen deze uitkwam koste deze nieuw 12000 euro. Best wel n flink bedrag, ik kocht deze als occasion. Ik vond t echt n topspeler, totdat ik na n paar jaar wat aant loopwerk kreeg. Moest uiteindelijk n nieuw loopwerk in, marrrrr dat was niet meer leverbaar voor dit type. Zo n dure speler en dan bestaat t loopwerk niet meer en werd ook niet meer gemaakt. Dat vond ik echt balen en ook erg raar van zo”n bedrijf dat zoiets niet leverbaar meer was. Dus dat betekende exit dCS???

    1. Je hoeft de bladgouden versie niet te kopen. En dCS zelf zegt ook gewoon dat het niet beter klinkt. Dat goud – of welke speciale finish dan ook – is pure bling. Echter onder de kap is een ander verhaal. Als je ziet hoe dit is gemaakt, snap je beter de prijzen. Daarbij: welke fabrikant ondersteunt zijn producten meer dan 10 jaar? Gratis en voor niets? Op de aanschaf na natuurlijk…

  2. Zullen ongetwijfeld goede producten zijn die dCS maakt.
    Ok mooi van die software updates. Maar mijn hemel wat een prijskaartjes daar. Wel benieuwd naar vergelijkende testen trouwens.
    Voorlopig nog maar even door rommelen met mijn Cord dac-je! 🙂

Geef een reactie