Impressie ISE 2018

ISE is in een paar jaar uitgegroeid tot een serieus grote show. De gehele RAI staat vol met partijen die op één of andere manier gekoppeld zijn aan de Custom Install markt. Van netwerk tot projectie, digital signage, audio en zelfs een stukje video creatie en distributie. Wij hebben vooral even de audiomarkt bekeken! 

De afgelopen week was ISE. Een gigantische show rondom custom install. Dit jaar waren alle hallen van de RAI vol, plus nog een paar tenten. Ongelooflijk. Wilde u parkeren onder de RAI? Vergeet het maar als u na half tien aan komt tuffen… We kunnen gerust spreken van een beurssuccesje op Nederlandse bodem.

Audio

Wij komen natuurlijk voor hifi… en dat was er genoeg! Veel meer dan de jaren ervoor. Alle serieuze partijen zijn van de … partij. Denk aan DALI, Bowers, NAD, Bluesound, Dynaudio, KEF, Pioneer, Yamaha… Moon… Monitor Audio… etc… Te veel om op te noemen.

Het mooie is dat iedere grote fabrikant nu wel een custom install serie heeft. Niet gek: het is een groeimarkt. Het is namelijk vrij eenvoudig: lang niet iedereen wil grote speakers in de kamer. Maar er zijn wel heel wat mensen die gewoon goed geluid willen. Mooi geluid voor een intense film- of muziek-ervaring. maar dat dus zonder die dikke vloerstaanders.

Wij hebben genoten van de ISE. Helaas hebben we maar één dag gehad op deze geweldige beurs. Echter: we hebben een prima indruk kunnen krijgen. Wilt u onze indruk even snel horen? Check de onderstaande video! Ook wat plaatjes kijken? De foto’s staan hieronder!

Video ISE 2018

Foto’s ISE 2018

2 reacties

Geef een reactie