Categorie: Bediening

Yeti Power - Reference

Review YETI Reference power cable

Power cables zijn altijd onderwerp van discussie. Stroom is stroom… 230 volt is 230 volt en 50 Hz is 50 Hz… Ja. Klopt. En tóch horen we verschillen. Hoe dat komt? Dat gaan we nog een keer écht onderzoeken. Tot die tijd moet u het doen met onze metingen, samples en onze blauwe ogen. We […]

Isotek Titan EVO3

Review Isotek Titan (EVO3)

Stroom – energie – spanning – blijft een lastig onderwerp in ons wereldje. Stroom is stroom, toch? Helaas is dat niet zo. Energie wordt meer en meer vervuild door schakelende voedingen van bijvoorbeeld LED-lampen, dimmers, pc’s, laptops (adapters) of opladers van smartphones. En als u bedenkt dat een hifisysteem in feite niets meer doet dan […]

Review Logitech Harmony Ultimate

Review Logitech Harmony Ultimate

Logitech prijst de Harmony Ultimate aan als ‘meer dan een afstandsbediening’ en dat maakt(e) natuurlijk nieuwsgierig. Maakte inderdaad, want de eerlijkheid gebiedt ons te melden dat we ‘m ongemerkt alweer enige maanden in gebruik hebben. Een mooi moment om eens de balans op te maken en onze gebruikerservaring te delen.

Lenovo Yoga Tablet 8

Review Lenovo Yoga Tablet 8

Een tablet-review op Alpha Audio? Dat ziet u juist! De reden is dat de tablet steeds vaker gebruikt wordt binnen streaming-setups. En terecht: het zijn de ideale afstandsbedieningen! We testen vandaag een zeer betaalbaar model van Lenovo: de Yoga Tablet 8. 

Logitech Harmony 1100

Het is zonder twijfel een zeer bekend probleem bij liefhebbers van audiovisuele apparatuur: talloze afstandsbedieningen die her en der rondslingeren. De juiste vinden is één ding. Wellicht een groter probleem is het aantal dat u nodig hebt om één taak te starten. Logitech heeft een oplossing: de Harmony.

Sonos CR200

Doorgaans barsten hificomponenten van de toetsen. Kijk maar eens naar een gemiddelde HT-receiver of een doorsnee stereoversterker. Sonos heeft een heel andere benadering van bedieningsgemak: drie knoppen op het apparaat en de rest in de afstandsbediening. En dat bedieningsgemak heel ver kan gaan met één controller, bewijst de nieuwe CR200 met touchscreen.