Tsja, gebruikersnaam kijk hier eens: https://alpha-audio.nl/achtergrond/cds-helemaal-zo-gek-nog-niet/

Bedankt voor dit stuk, Jaap. Ik moest een beetje schrikken van 'het lijstje' wat je gepubliceerd hebt, maar begrijp heel goed wat je bedoeld. Dit soort dingen vind ik een sluipmoordenaar voor onze hobby en jouw centen om het even bij z'n naam te noemen en eigenlijk is het...

Bedenkelijk beleid van dit merk. Lijkt mij zeer storend als er allerlei rommel voorbij flitst. Erger mij nu al aan de vele internetkoppelingen als ik mijn LG aanzet. Om over de afstandbediening nog maar te zwijgen, daar krijgen 'commerciële knoppen' voorrang boven dagelijkse gebruikersknoppen. Teletekst alleen bereikbaar onderin een afrolmenu, wie bedenkt dit?

Misschien doneren aan de stichting van de deze week overleden Bibian Mentel: de Mentelity Foundation? In ieder geval succes, mooi initiatief!

De pre-amp (NAC 552) heeft zes ingangen. Twee zijn voor single-ended cinch-inputs. De overige zijn DIN. Echt? Dus met verloopkabelsofzoiets? Of alles van Naim kopen? Nee, niet anno 2021 zo eigenwijs mag je niet zijn, of heb ik iets gemist, Jaap?

Wacht even...