Chord

Chord Company

Chord Company presenteert Clearway USB

Chord Company heeft een nieuwe USB-kabel in de vorm van de Clearway USB uitgebracht, voorzien van een goede afscherming.

Chord

Chord presenteert Anni mini-desktop geïntegreerde versterker

Chord heeft z’n allereerste ‘desktop’-versterker uitgebracht. De Anni is als ‘mini’ te bestempelen, passend bij de overige componenten uit de Qutest-serie.

Chord

Chord Shawline 48 Gbps HDMI-kabel

Chord heeft een nieuwe 48 Gbps-capabele HDMI-kabel uitgebracht. De overdracht in deze Shawline HDMI AOC 21 vindt optisch plaats.

Chord

Chord Company Bridge reduceert HF-ruis

Chord heeft een nieuwe plug uitgebracht – de Bridge – die HF-ruis moet reduceren. Kwestie van het ding inprikken in een vrije aansluiting en klaar.

Chord

Chord mini jack to RCA-kabel in diverse lengtes

Chord heeft een handig kabeltje uitgebracht met aan de ene kant een mini jack-plug en aan de andere kant RCA (tulp) pluggen; ideaal voor portable apparatuur.

Chord Ttoby

Review Chord Electronics Ttoby eindversterker

Chord Electronics Ltd, niet te verwarren met The Chord Company, maakt al decennialang elektronica en hifi van de bovenste plank. Deze Britse firma heeft een gepassioneerd team aan boord en stelt die met trots voor op hun site. Op die manier krijgt het bedrijf een gezicht en straalt ze transparantie uit. Voor hun dacs vertrouwen […]

Chord

Chord Company ClearwayX luidsprekerkabel

Chord Company heeft de ClearwayX luidsprekerkabel uitgebracht, een update van en verbetering op de meermaals bekroonde Clearway.

Chord

ChordOhmic contactvloeistof: hou het schoon

Chord heeft een nieuwe reinigingsvloeistof uitgebracht die tevens fungeert als ‘filler’. Het spul moet voor een nog beter contact zorgen tussen pluggen en connectoren.

Chord

Nieuw: Chord Electronics 2Go & 2Yu

Na de aankondiging van de nieuwe Ultima 5 en Ultima 6 bleek er nog meer moois op de rol te staan. Ofwel, meer nieuwe producten van Chord Electronics: de 2Go en 2Yu.

Multitest DAC’s – d/a-converters – 1500 – 2500 euro

U zoekt de beste DAC (d/a-converter) in de prijsklasse van 1500 euro tot 2500 euro? Dat komt mooi uit. Wij hebben tien modellen naast elkaar gezet. En we hebben deze live op camera voor u getest. Deze stream hebt u op 15 februari 2020 kunnen volgen. Maar als u hem gemist hebt: hier staat hij. […]

Chord

Chord Company presenteert Epic-Range DIN-kabel

Chord Company heeft z’n eerste Epic-Range DIN-kabel uitgebracht, dus mocht u toevallig behoefte hebben aan een dergelijke interconnect…

Replay – Live Stream DAC test

Op 15 februari 2020 hebben we in de luisterruimte van Alpha Audio tien dacs op bezoek gehad. We hebben deze live voor u getest. Zo hebt u kunnen meeluisteren én kunnen zien hoe we te werk gaan. Het was een prachtige dag. Niet alleen heerlijk om zo te kunnen vergelijken, maar ook erg leerzaam en […]