VPRO

VPRO

VPRO 3voor12 Blauwe M&M’s bij 3FM

De Podcastserie Blauwe M&M’s bij 3FM van VPRO 3voor12 is terug en per direct te beluisteren via NPO Luister, de NPO 3FM-app en bij 3voor12.

VPRO

VPRO op derde editie van het NPO Luister Podcast Event

Op zondag 14 mei, 12.00 – 18.00 uur, TivoliVredenburg is ook de VPRO actief aanwezig op de alweer derde editie van het NPO Luister Podcast Event.

VPRO

VPRO: Spinvis bij Eva Koreman in Een Uur Cultuur op NPO Radio 1

Spinvis schuift aan bij Een Uur Cultuur op zondag 9 april – dit jaar ook wel bekend als Paaszondag – om 06.00 uur ‘s morgens, op VPRO NPO Radio 1 en op de podcastplatforms.

VPRO

VPRO Concertregistratie Eefje de Vissers Bitterzoet Live

De VPRO zendt komende vrijdag vrijdag 31 maart om 21.15 uur op NPO 3 de de concertregistratie van Eefje de Vissers Bitterzoet Live uit.

VPRO

VPRO cancelt Villa Musica op laatste moment

De vol enthousiasme aangekondigde serie Villa Musica van de VPRO is op het allerlaatste moment gecanceld vanwege een vermeend gevalletje #metoo.

VPRO

VPRO Villa da Musica: popgeschiedenis!

VPRO Villa da Musica laat u in een fantastische geschiedenis aan pop-documentaires uit de roemruchte jaren ‘80 en ‘90 duiken! Het eerste ‘leckerbissen’ is morgenavond al te zien.

VPRO

VPRO Lopendebandwerk seizoen 2

U kunt weer genieten van een nieuw seizoen Lopendebandwerk, vanaf woensdag 16 maart via vpro.nl, nporadio1.nl, de populaire podcastplatforms en de NPO-Luisterapp.

VPRO

VPRO Zomergasten met Alfred Birney in VPRO Zomergasten

Schrijver Alfred Birney (Den Haag, 1951) is op 15 augustus de vijfde gast in VPRO Zomergasten. Janine Abbring interviewt hem over zijn ideale televisieavond.

VPRO

Janine Abbring ontvangt Sevdaliza in VPRO Zomergasten

Zangeres, componist en producer Sevdaliza (Teheran, 1987) is op 8 augustus de vierde gast in VPRO Zomergasten. Janine Abbring interviewt Sevdaliza over haar ideale televisieavond.

VPRO

VPRO podcastserie over vergeten componistes

Nooit van gehoord?! is een nieuwe podcastserie van VPRO Vrije Geluiden, over vergeten componistes; luisteren en leren maar!

Bob Dylan

BOBcast special: 80 jaar Bob Dylan

Bob Dylan viert op 24 mei z’n tachtigste verjaardag. Een mooie mijlpaal van een popicoon van jewelste. En een uitgebreide special waardig.

VPRO

VPRO Muziekstad in het Utrechtse

VPRO Muziekstad is helaas alweer bij de laatste aflevering aanbeland, waarin Eva Koreman Utrecht met een bezoek vereert.