Nieuws

Nieuwe Website – Alpha Audio 3.0!

Bij Alpha Audio draait het om de lezers, de interactie én het overdragen van kennis. Dit is vanaf dag één zo geweest en het zal nooit veranderen. Om dit succesvol te kunnen doen, is het soms nodig kritisch naar de middelen te kijken. En dat hebben we gedaan. Welkom op onze nieuwe website! 

BNR

BNR: Boekestijn & De Wijk en de nieuwe wereldorde

Boekestijn & De Wijk duiken het theater in en voorspellen hoe de nieuwe wereldorde vorm krijgt. En dat ziet er niet altijd goed uit, zo meldt BNR.

Rega

Rega Green Grade: respect voor de kromkommer

Er is aan smaak niks mis met een kromme komkommer, net zo min als er iets mis is aan een apparaat met een krasje. Snapt Rega ook helemaal.

Majority

Majority presenteert zeer betaalbare streamers

Het Britse Majority brengt een tweetal nieuwe streamers – feitelijk een soort van all-in-ones- uit voor wel heel prettige prijsjes.

Tannoy

Tannoy Stirling III LZ Special Edition

Tannoy heeft z’n nieuwe Stirling III LZ Special Edition uitgebracht als eerbetoon aan de III LZ (Monitor Red) uit de jaren zestig.

Braun

Braun Audio denkt aan privacy

Hoe mooi en handig slimme speakers ook zijn, ze vormen tevens een flink risico voor uw privacy. Braun Audio bedacht een simpele oplossing.

BNR

BNR podcast ‘Van Bekhovens Britten’

BNR heeft een nieuwe serie podcasts voor u klaar staan, onder de titel ‘Van Bekhovens Britten’, met wekelijks nieuwe afleveringen.

Moon

Moon lanceert North Collectie

MOON heeft zijn nieuwe North Collectie uitgebracht, in eigen woorden ‘een apotheose van jarenlang onderzoek en ontwikkeling op het gebied van audio, elektronica, materialen en productieprocessen’.

Devialet

Balzak voor ‘t kleintje van Devialet

Als u toevallig liefhebber van high-end muziekweergave én fashion bent, dan kunt u uw hart ophalen aan de nieuwe draagtas voor de Devialet Cocoon.

JBL

JBL Boombox 3 en Charge 5 nu met Wi-Fi

De nieuwste versies van de JBL Boombox 3 en Charge 5 luidsprekers zijn nu beschikbaar met Wi-Fi, wat een hoop extra mogelijkheden betekent.

Magnetar

Magnetar UDP900 Blu-ray zwaargewicht

Wat direct opvalt aan de nieuwe Magnetar UDP900 4K Blu-ray-speler zijn z’n forse afmetingen (en het gewicht als u ‘m vervolgens optilt).

Audio Research kampt met tegenwind

Er is ‘iets’ gaande rondom Audio Research. Wat precies is zelfs importeur Reference Sounds niet duidelijk, want de fabrikant zelf meldt niets.