Nieuws - Home Cinema - Custom Install

Nieuwe Website – Alpha Audio 3.0!

Bij Alpha Audio draait het om de lezers, de interactie én het overdragen van kennis. Dit is vanaf dag één zo geweest en het zal nooit veranderen. Om dit succesvol te kunnen doen, is het soms nodig kritisch naar de middelen te kijken. En dat hebben we gedaan. Welkom op onze nieuwe website! 

Magnetar

Magnetar UDP900 Blu-ray zwaargewicht

Wat direct opvalt aan de nieuwe Magnetar UDP900 4K Blu-ray-speler zijn z’n forse afmetingen (en het gewicht als u ‘m vervolgens optilt).

Amazon

Amazon Prime Video zorgt voor verstaanbaarheid

Hebt u wel eens moeite met het volgen van dialogen in films? Dan wil Amazon Prime Video u graag een handje toesteken middels Dialog Boost.

NPO

NPO: Belgische hitserie ‘1985’ op NPO Plus

Ach ja, those were the days: de jaren ‘80. Doe Maar, plastic fantastic, stikstof bestond niet en er was de Bende van Nijvel. De NPO zet ‘1985’ klaar om te streamen.

Focal

Focal P60 Limited speakerset voor 911

Focal heeft de P60 speakerset uitgebracht voor bezitters van een Porsche 911 (992), die de muzikale prestaties van hun bolide wat willen opvijzelen.

LG

LG presenteert Soundbar DSC9S

LG Electronics (LG) Benelux kondigt de lancering aan van de 2023 LG Soundbar DSC9S. Deze past prima bij LG’s 2023 TV line-up, zowel in uiterlijk als functionaliteit.

TCL

TCL Europe introduceert nieuwe C-serie tv’s

TCL brengt een nieuwe serie tv’s in Europa uit, gebaseerd op Mini Led en (of) QLED, wat dan volgens de makers voor een prima beeld moet zorgen.

TCL

TCL Europe presenteert nieuwe soundbars

De Europese tak van TCL brengt een serie gloednieuwe en betaalbare soundbars uit, waarmee u het geluid van elke tv flink oppept.

HBO Max

HBO Max verandert naam én tarieven

HBO Max heeft niet alleen z’n naam veranderd naar Max, maar ook de tarieven. Of beter: diverse features zijn verhuisd naar een duurder pakket.

Teufel

Teufel: gouden combi THEATER 500 + Denon DRA-800H

Denon en Teufel combineren de krachten voor een bijzonder stereogeluid in huis met de combinatie THEATER 500 + Denon DRA-800H.

Panasonic

Panasonic Connect compacte live switcher AV-HSW10

Panasonic Connect heeft bekendgemaakt dat het een nieuwe IP-compatibele, compacte live switcher heeft ontwikkeld, de AV-HSW10.

Integra

Integra AV-receiver voor integratie

Integra presenteert de nieuwe DRX-8.4, primair bedoeld voor integratie in high-end home theaters, ofwel de thuisbioscoop.

McIntosh

McIntosh MHT300 AC zevenkanaals AV-receiver

McIntosh presenteert de nieuwe MHT300 AC, een zevenkanaals AV-receiver voor bijvoorbeeld de thuisbios en meer.