Nieuws - Fabrikanten

Nieuwe Website – Alpha Audio 3.0!

Bij Alpha Audio draait het om de lezers, de interactie én het overdragen van kennis. Dit is vanaf dag één zo geweest en het zal nooit veranderen. Om dit succesvol te kunnen doen, is het soms nodig kritisch naar de middelen te kijken. En dat hebben we gedaan. Welkom op onze nieuwe website! 

Audio Research kampt met tegenwind

Er is ‘iets’ gaande rondom Audio Research. Wat precies is zelfs importeur Reference Sounds niet duidelijk, want de fabrikant zelf meldt niets.

Dimex

Dimex nieuwe distributeur Pylon speakers in de Benelux

Dimex is sinds april 2023 officieel distributeur voor de Benelux van Pylon speakers, een Poolse fabrikant met interessante producten in ‘t assortiment.

Harman Benelux

Harman Benelux benoemt Rez Kazzaz tot Senior Marketing Manager

Rez Kazzaz is benoemd tot Senior Marketing Manager van HARMAN Benelux en wordt daarmee hoofdverantwoordelijke wat marketingactiviteiten Benelux betreft.

700 series S3

Nieuwe Bowers & Wilkins 700-serie – Rotel – Marantz – Denon

Sound United heeft inmiddels een serieus aanbod van producten en merken. Zo heeft het Marantz, Denon, Rotel, Bowers & Wilkins, Polk, Definitve Technology, Michi, Classé en bijvoorbeeld Heos en Boston Acoustics onder zijn vlag. Dat is veel. Het is dan ook niet verwonderlijk dat áls ze een event organiseren dat er ruimte nodig is om […]

Viertron

Viertron neemt Perlistenaudio onder hoede

Benelux-distributeur Viertron laat weten dat het ‘t merk Perlistenaudio heeft toegevoegd aan zijn merkenassortiment.

Sound United

Sound United overgenomen door medisch Masimo

Sound United – eigenaar van merken als Marantz, Denon, B&W en meer klinkende namen – wordt overgenomen door Masimo, een medisch bedrijf.

Gold Note

Gold Note viert tiende verjaardag

Het Italiaanse Gold Note heeft een mooie mijlpaal bereikt: het bestaat alweer tien jaar!

Densen

Densen verkocht aan liefhebbers van het merk

Het Deense Densen is verkocht aan Casper Reinhold en Ditlev Leth, laatstgenoemde is eigenaar van het elektronikabedrijf Tridane.

Viertron

Viertron distributeur van Nederlands Noble & Noble

Viertron heeft het distributeurschap vervorven voor ‘t Nederlandse luidsprekermerk Noble & Noble, van lekker dichtbij dus.

Audio Research

Audio Research door Reference Sounds vertegenwoordigd

Importeur Reference Sounds heeft een mooi merk aan z’n assortiment toegevoegd: Audio Research, een high-end merk met een geschiedenis van alweer 50 jaar.

Sennheiser

Sennheiser heeft consumententak verkocht

Sennheiser heeft de consumententak van het bedrijf verkocht aan het Zwitserse Sonova Holding AG, gespecialiseerd in gehoorapparaten en cochlear implantaten.

Viertron

Viertron en Atoll Electronique

Viertron voert sinds kort het merk Atoll Electronique, altijd handig om te weten wie de distributeur is in geval van vragen!