Nieuws - Hi-Fi

Nieuwe Website – Alpha Audio 3.0!

Bij Alpha Audio draait het om de lezers, de interactie én het overdragen van kennis. Dit is vanaf dag één zo geweest en het zal nooit veranderen. Om dit succesvol te kunnen doen, is het soms nodig kritisch naar de middelen te kijken. En dat hebben we gedaan. Welkom op onze nieuwe website! 

Rega

Rega Green Grade: respect voor de kromkommer

Er is aan smaak niks mis met een kromme komkommer, net zo min als er iets mis is aan een apparaat met een krasje. Snapt Rega ook helemaal.

Majority

Majority presenteert zeer betaalbare streamers

Het Britse Majority brengt een tweetal nieuwe streamers – feitelijk een soort van all-in-ones- uit voor wel heel prettige prijsjes.

Tannoy

Tannoy Stirling III LZ Special Edition

Tannoy heeft z’n nieuwe Stirling III LZ Special Edition uitgebracht als eerbetoon aan de III LZ (Monitor Red) uit de jaren zestig.

Braun

Braun Audio denkt aan privacy

Hoe mooi en handig slimme speakers ook zijn, ze vormen tevens een flink risico voor uw privacy. Braun Audio bedacht een simpele oplossing.

Moon

Moon lanceert North Collectie

MOON heeft zijn nieuwe North Collectie uitgebracht, in eigen woorden ‘een apotheose van jarenlang onderzoek en ontwikkeling op het gebied van audio, elektronica, materialen en productieprocessen’.

Audio Research kampt met tegenwind

Er is ‘iets’ gaande rondom Audio Research. Wat precies is zelfs importeur Reference Sounds niet duidelijk, want de fabrikant zelf meldt niets.

North West Audio Show

North West Audio Show terug van weggeweest

De Britse North West Audio Show keert na de Covid-ellende weer terug, in het weekend van 17 en 18 juni om precies te zijn.

Pro-Ject

Pro-Ject Stereo Box DS3

De Pro-Ject Stereo Box DS3 is een heerlijk compacte en redelijk betaalbare geïntegreerde versterker zonder overbodige poespas.

Albedo Silver

Albedo Silver Monolith Reference MKII-serie

Albedo Silver introduceert de nieuwe Monolith Reference MKII-serie kabels, gebaseerd op bijzondere monokristallijn zilveren geleiders.

Focal

Focal P60 Limited speakerset voor 911

Focal heeft de P60 speakerset uitgebracht voor bezitters van een Porsche 911 (992), die de muzikale prestaties van hun bolide wat willen opvijzelen.

Sonus Faber

Sonus Faber Heritage: update prijzen en kleur

Distributeur Finesounds Benelux kondigt nieuwe kleuren én een prijswijziging voor de Sonus Faber Heritage aan.