Nieuws - Luidsprekers

Nieuwe Website – Alpha Audio 3.0!

Bij Alpha Audio draait het om de lezers, de interactie én het overdragen van kennis. Dit is vanaf dag één zo geweest en het zal nooit veranderen. Om dit succesvol te kunnen doen, is het soms nodig kritisch naar de middelen te kijken. En dat hebben we gedaan. Welkom op onze nieuwe website! 

Focal

Focal P60 Limited speakerset voor 911

Focal heeft de P60 speakerset uitgebracht voor bezitters van een Porsche 911 (992), die de muzikale prestaties van hun bolide wat willen opvijzelen.

JBL

JBL Architectural inbouw-luidsprekers

Niemand heeft ooit gezegd dat speakers in een kast moeten zitten. Vandaar dat JBL inbouwspeakers speciaal voor inbouw.

Audiovector

Audiovector R-Series Wall speakers

Audiovector lanceert z’n R-Series Wall custom install muurspeakers opnieuw, gebaseerd op de techniek van de reguliere R-Series luidsprekers.

Canton

Canton Smart A45 CS center speaker

Canton presenteert de nieuwe Smart A45 CS actieve en draadloze center-speaker, een mooie uitbreiding voor een home cinema-set.

High End Munich 2022 – Audio Physic Medeos

Audio Physic lanceert een vlaggenschip model op de High End Munich. Ze zien er niet alleen indrukwekkend uit, ze klinken ook indrukwekkend.

KEF

KEF LS60 draadloze jubileumspeakers

KEF bestaat 60 jaar, en om die mooie mijlpaal te vieren zijn vandaag de nieuwe LS60 draadloze zuilen gelanceerd.

Philips

Philips onthult Fidelio draadloos AV-platform

Philips laat u een blik werpen op een drietal nieuwe modellen voor het Fidelio AV-platform die later dit jaar verschijnen.

Zuma

Zuma Lumisonic, lichtende plafondspeaker

De nieuwe Zuma Lumisonic is een speaker ontworpen door de B&W-techneut die ook tekende voor de Nautilus van dat laatstgenoemde merk.

Lithe Audio

Lithe Audio WiSA-gecertificeerde Dolby Atmos plafondspeaker

Dolby Atmos is ‘t hoogtekanaal van een surroundsysteem, en dus is het geen gekke gedachte dat Lithe Audio een plafondspeaker voor dit doel heeft uitgebracht.

Veddan

Maak kennis met Veddan

Het Doetinchemse Veddan heeft een nieuwe gepatenteerde techniek ontwikkeld waarmee volgens eigen zeggen geluid zo natuurgetrouw mogelijk wordt weergegeven.

Focal

Focal presenteert 1000 Series in-wall speakers

De nieuwe Focal 1000 Series bestaat uit inbouwspeakers voorzien van instelbare drivers die naar de luisteraar gericht kunnen worden.

Bluesound

Bluesound voegt nieuwe surround instelling toe

De meest recente firmware-update van Bluesoud voegt een stereo surround-instelling toe aan de menu-instellingen van de Bluesound Soundbar en de Powernode.