Nieuws - Personal Audio

Nieuwe Website – Alpha Audio 3.0!

Bij Alpha Audio draait het om de lezers, de interactie én het overdragen van kennis. Dit is vanaf dag één zo geweest en het zal nooit veranderen. Om dit succesvol te kunnen doen, is het soms nodig kritisch naar de middelen te kijken. En dat hebben we gedaan. Welkom op onze nieuwe website! 

Devialet

Balzak voor ‘t kleintje van Devialet

Als u toevallig liefhebber van high-end muziekweergave én fashion bent, dan kunt u uw hart ophalen aan de nieuwe draagtas voor de Devialet Cocoon.

JBL

JBL Boombox 3 en Charge 5 nu met Wi-Fi

De nieuwste versies van de JBL Boombox 3 en Charge 5 luidsprekers zijn nu beschikbaar met Wi-Fi, wat een hoop extra mogelijkheden betekent.

Bang & Olufsen

Bang & Olufsen Beosound A5 Bluetoothspeaker

Bang & Olufsen heeft een nieuwe Bluetoothspeaker uitgebracht in de vorm van de A5, met een maximaal uitgangsvermogen van 280 Watt.

iFi

iFi GO pod, van bedraad naar draadloos

U hebt een setje kwalitatief hoogwaardige in-ears, voorzien van een kabel en die wilt u ook draadloos gebruiken? Kan met de iFi GO pod!

Ruark

Ruark R1S radio, voor op het nachtkastje

Ruark heeft een nieuwe radio in de vorm van de R1S uitgebracht, perfect passend op bijvoorbeeld een nachtkastje én met uitgebreide streamingmogelijkheden.

Astell & Kern

Astell & Kern A&norma SR35 muziekspeler

Astell & Kern kondigt de nieuwe A&norma SR35 muziekspeler aan, bedoeld als ‘instapmodel’ met een net wat prettiger prijskaartje.

EPOS

EPOS en Exertis AV kondigen partnership aan

Exertis AV en EPOS starten met ingang van vandaag een samenwerking om de producten van EPOS nog beter op de markt beschikbaar te stellen in de Benelux.

Apple

Apple iOS 16.4: weg met omgevingsgeluid

iOS  en iPadOS 16.4 voor telefoons en tablets van Apple hebben een handige nieuwe feature aan boord: een omgevingsgeluidfilter.

EPOS

EPOS: minder moe met IMPACT 1000-headsets

Volgens EPOS levert het gebruik van hun nieuwe IMPACT 1000-headsets minder vermoeide hersenen op, dankzij onder meer machine learning.

Jabra

Jabra Elite 4 draadloze in-ears

Jabra heeft de nieuwe Elite 4 uitgebracht. In tegenstelling tot wat de naam wellicht doet vermoeden een betaalbare instapper!

Astell&Kern

Astell&Kern A&norma SR25 MKII limited edition

Astell&Kern heeft een gelimiteerde versie van de A&norma SR25 MKII draagbare muziekspeler uitgebracht, met dubbele interne opslagcapaciteit.

Auris

Auris HA-2SE+ buizen-hoofdtelefoonversterker

De nieuwe Auris HA-2SE+ is een op buizen gebaseerde, gebalanceerde hoofdtelefoonversterker waarmee u ook solo kunt genieten van de ‘buizenklank’.