Nieuws - Multiroom Audio

Nieuwe Website – Alpha Audio 3.0!

Bij Alpha Audio draait het om de lezers, de interactie én het overdragen van kennis. Dit is vanaf dag één zo geweest en het zal nooit veranderen. Om dit succesvol te kunnen doen, is het soms nodig kritisch naar de middelen te kijken. En dat hebben we gedaan. Welkom op onze nieuwe website! 

Apple

Apple kondigt nieuwe HomePod aan

Apple heeft de tweede generatie van de HomePod – de slimme speaker van deze fabrikant – aangekondigd.

Sonos

Sonos fixt firmwarebug

Sonos heeft de nieuwe firmwareversie 14.18 uitgebracht, die een vervelend probleem met de Arc en Sub-apparaten oplost.

Bluesound

Bluesound Powernode Edge streamer-versterker

De nieuwe Powernode Edge van Bluesound is een streamer met ingebouwde versterker. Hang er een setje speakers aan en luisteren maar!

Elipson

Elipson W35+ all-in-one speakerbal

Het Franse Elipson heeft de gloednieuwe bolvormige all-in-one speaker W35+ uitgebracht, ideaal voor als u ruimte wilt besparen.

Sonos

Sonos Voice Control is er!

Het is nu officieel: Sonos heeft z’n eigen slimme assistent onthuld met de weinig spannende naam Voice Control.

Sonos

Sonos belooft audio-uitval op te lossen

De meest recente software-update voor Sonos speakers heeft vervelende gevolgen voor een deel van de gebruikers: stotterend geluid.

Sonos

Sonos wint van Google: meer volume-gedoe

Sonos heeft een juridisch gevecht met Google gewonnen. Het resultaat is – voor bezitters van Google Smart Speakers – nogal onhandig.

Live Test wireless speakers – KAD – Devialet – Buchardt – System Audio

Op zondag 9 januari 2022 is het weer zover! Dan gaan we weer live met een prachtige test van draadloze luidsprekers. En wel échte wireless speakers. De KAD K7, Devialet Phantom, System Audio 5.2 én de Buchardt A500. Supermodellen dus. We gaan weer streamen vanuit de Artone Studio. Kortom: spektakel! Mét – jawel… – Yung […]

Apple

Apple HomePod Mini, kies uw kleur

Er zit inderdaad nog leven in de Apple HomePod Mini. U kunt voortaan kiezen uit diverse kleuren, wat bijdraagt aan een vrolijke noot.

Apple

Apple neemt oud-HomePod-ontwikkelaar aan

Apple heeft de oud-audio-technicus Afrooz Family opnieuw aangenomen, naar verluidt om de software van de HomePod te verbeteren.

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins introduceert nieuwe generatie Zeppelin

Het Britse audiomerk Bowers & Wilkins lanceert vandaag de draadloze Zeppelin, voorzien van met beter geluid, een mooier uiterlijk en slimme functies.

IKEA

IKEA presenteert nieuwe Symfonisk lamp

IKEA en partner Sonos hebben de alweer tweede generatie van de Symfonisk lamp-speaker aangekondigd, met diverse combineermogelijkheden.