Ook schrijven voor Alpha Audio?

Bent u een hifi-fanaat? Een fanatieke muziekliefhebber? Een die-hard hifi-beursganger? Wilt u uw mening altijd kwijt over de hifi-, high-end of muziekmarkt? En kunt u ook nog schrijven? Lees dan verder…

Alpha Audio groeit hard. Maar het kan altijd beter natuurlijk. Om nog meer lezers te kunnen bedienen, zoeken we altijd mede hifi- en muziekliefhebbers die graag willen schrijven voor een prachtig online medium.

Dus… Hebt u toegang tot de markt? Bent u altijd bezig met het zoeken naar nieuws en nieuwe muziek? Weet u de krenten uit de pap te vissen? Hebt u hart voor de hifi- en muziekjournalistiek? En bent u bereid om medeliefhebbers op vrijwillige basis een mooi artikel te leveren en zo te informeren? Dan zoeken we u!

Wees er van bewust dat Alpha Audio een onafhankelijk platform zonder hoge inkomsten is. We leven voor een groot deel op de advertenties van partners. Daarmee dekken we hosting- en reiskosten. En we kunnen een (kleine) boterham ervan eten. Echter: we kunnen onze auteurs (nog) niet betalen. Dat neemt niet weg dat een trouwe schrijver met Kerst een leuk presentje mag verwachten :-).

Het voordeel van onze aanpak is dat Alpha Audio 100% onafhankelijk kan werken. En dat houden we graag zo: Alpha Audio is uit liefde voor de hifi- en muziek ontstaan. En zo zal het ook blijven voorbestaan.

Herkent u zichzelf hierin en ‘voelt’ u de missie van Alpha Audio? Neem dan gerust contact met ons op!