Review ATC CDA2 MK2

Voordelen

 • Goede weergave over gehele linie
 • Heerlijke cd-speler
 • Compact

Nadelen

 • Hoofdtelefoonuitgang achterop
 • Geen XLR-ingang (!)
 • Bouwkwaliteit
  Inzetbaarheid
  Weergave
  Prijs
  ATC CDA2 MK2

  Set-up

  De ATC CDA2 MK2 vervangt een Ps Audio Stellar Gain Cell Dac in onderstaande referentieset.

  Geluid

  Een goed klinkende cd-speler vinden is niet eenvoudig en al zeker niet in een all-in one toestel. Maar hier zijn de dac, het loopwerk en de voeding perfect op elkaar afgesteld. Deze cd-speler klinkt heerlijk. Vol, rond, punchy en met voldoende detaillering. Als we ultra-kritisch luisteren dan kan het nog iets verfijnder in het hoog maar we mogen natuurlijk niet alles willen.

  Bij de dac net hetzelfde verhaal. We ontkoppelen de Metrum en merken na een halfuur hoe gemoedelijk de sound is. Ja, de Metrum biedt hier en daar nog wat meer (rust, diepte, verfijning) maar na een paar weken intensief gebruik merken we dat de tonaliteit van de AKM dac spot-on is. Het is een rijke gloedvolle klank die onze streams en files doen schitteren en die de nadruk legt op luisterplezier.

  De preamp in de ATC CDA2 MK2 versmelt na een tijdje volledig met de Benchmark en samen vormen ze een symbiotisch duo dat voor elkaar gemaakt lijkt. Het ultra-neutrale van de Benchmark in combinatie met de wat rondere Atc is ‘a match made in heaven’.

   
   

  Winkels met ATC

  Korevaarstraat 2 e-f
  2311 JS Leiden, NL
  Emrikweg 25
  2031 BT Haarlem, NL

  Geef een reactie