Review LHY SW-8 Switch en LHY LPS50VA Lineair Power Supply

Voordelen

 • Beide producten zijn degelijk gebouwd
 • De switch maakt zijn belofte op papier waar
 • De lineaire power supply brengt raffinement

Nadelen

 • Geen
 • Prijs: € 849 + 459

  Bouwkwaliteit
  Weergave
  Prijs switch
  Prijs LPS

  Inleiding

  LHY is een dochtermerk van het al langer bestaande audiomerk Jay’s Audio uit China. LHY biedt een aantal producten op gebied van power supplies, clocks en switches. Wij bekijken in deze review de SW-8 en de lineaire voeding: de LPS50VA.

  De LPS50VA Lineair Power Supply (459 Euro) is getest als stroombron voor een simpele Cisco Switch, waardoor een vergelijking met de LHY SW-8 switch (849 Euro) meer in context wordt geplaatst. Alpha Audio heeft al veel geschreven, vergeleken en onderzocht op gebied van de impact van switches op audio. Voor meer achtergrondinformatie raden we aan ‘waarom een goede switch wel uitmaakt voor streaming audio’ te lezen.

  Wat is vergeleken?

  Uw reviewer gebruikt een Cisco switch die gevoed wordt door een iFi PowerX. Vervangen van de iFi PowerX door de LHY lineaire power supply is de eerste vergelijking. Vervolgens is deze combinatie in zijn geheel vervangen door de LHY Switch.

  De producten

  De LHY lineaire power supply kan in varianten besteld worden, verschillend in maximaal te leveren vermogen en output voltages. Wij hebben een 50 Watt power supply met twee 12 Volts aansluitingen die maximaal 3,5 Ampère aan vermogen kunnen leveren.

  De power supply komt in een zwarte metalen behuizing. Aan de voorkant is een aan/uit knop met daarachter een blauwe led die oplicht als de supply aan staat en een display dat het output voltage aangeeft, ook in blauw.

  De LHY Switch heeft een mooi gemaakt aluminium behuizing en is verrassend zwaar. Het voelt substantieel en serieus. Dat zegt uiteraard niets over de klankmatige kwaliteiten, maar het is altijd prettig als je aan een apparaat ziet en voelt dat het met aandacht is ontworpen en gebouwd. De switch zelf bestaat uit drie lineaire power supplies, een temperatuur gecontroleerd klokkristal en een Linksys switch waarvan de door Linksys gemonteerde power supplies zijn vervangen door de lineaire power supplies. Allemaal woorden waar het hart van de technisch georiënteerde audiofanaat sneller van gaat kloppen, want achter alle buzzwords in audioland kan een vinkje gezet worden.

  Als u daar wat minder gevoelig voor bent, of het interesseert u simpelweg niet zoveel, dan kunt u rustig verder lezen. Deze review is gebaseerd op luisteren en we proberen duidelijk te maken wat de twee producten van LHY de audioliefhebber kunnen brengen. En dat zijn veel goede dingen kan ik u verklappen!

  Type test
  Single test
  Type accessoire
  Netwerkswitch
  Geleidermateriaal
  Koper
  Soort geleider
  Stranded
  Afscherming
  Ja
  Afmetingen
  • Breedte: 24 cm
  • Diepte: 17,5 cm
  • Hoogte: 5 cm
  Productieland
  China
  Aantal poorten
  8
  Speciale clock?
  Ja
  Metingen
  LHY SW-8 - Port - loaded
  LHY SW-8 - Port - loaded
  LHY SW-8 - Port - no load
  LHY SW-8 - Port - no load
  LHY SW-8 - Power - loaded
  LHY SW-8 - Power - loaded
  LHY switch - all measurements - Power - Blue - Port no load - yellow - port load white noise - purple - NEW
  LHY switch - all measurements - Power - Blue - Port no load - yellow - port load white noise - purple - NEW
   
   
   

  Geef een reactie