Workshop Kodi 17 + Yatse

Conclusie

Inhoud

Kodi is een geweldig stuk software. En het is nog gratis ook! We leven wat dat betreft in een bijzondere wereld. Kodi biedt een uitstekende beeldkwaltieit, degelijke geluidskwaliteit, een prettige interface, fijne apps en ook nog bijzonder veel plugins om content vanaf het internet te kunnen gebruiken. Denk aan Youtube, Tidal, Shoutcast, en ga zo maar door. Tevens zitten er heel wat geavanceerde mogelijkheden in verwerkt om de tech-freaks en nerds onder ons blij te maken. Kortom: een totaalpakket voor de mediafreaks.

 

2 reacties

 1. Goede uitleg. Ik gebruik al enige jaren Kodi (XBMC) en Yatse maar voor muziek beluisteren geef ik de voorkeur aan Bubbleupnp deze vind ik juist intuïtiever en om goed Kodi te kunnen bedienen moet in mijn geval de tv aan staan.

  Wat ik mis bij Yatse maar ook bij Bubbleupnp is artiestinformatie. Dat is bij streamingdiensten zoals Deezer, Tidal en Spotify beter en ook als je gebruik maakt van Roon of Plex. Ik denk dat dit wel met Kodi moet kunnen?

  Voordeel is dat Kodi en Yatse gratis zijn. Het is wel eens goed om stil te staan bij de abonnementskosten. Roon + Tidal = 30,- per maand. Daar koop je bijna 2 cd’s voor per maand, en die kan je blijven beluisteren als je niet meer betaald.

  Gr. Paul

  1. Dag Paul,

   Heb je de nieuwe Yatse app al gebruikt? Ik vind deze toch echt fijner dan Bubble. Maar smaken verschillen!
   Artiest-info… ja… mee eens: dat zou wel mooi zijn!

Geef een reactie